Vind din andel af over USD 100000 hos Party Poker

Hver måned kan du helt og aldeles gratis, deltage i daglige og ugentlige online pokerturneringer hos Party Poker. Hvor du kan vinde din andel af over $100.000.

$100.000 hver måned

Man skulle næsten ikke det var sandt, men Party Poker giver hver evig eneste måned over $100.000 væk i kontanter. Det gør de ved at arrangere gratis pokerturneringer, hvor man kan vinde masser af gratis og skattefrie kontanter.

Der er over $20.000 i samlet præmiepuljer, i alle de ugentlige Party Poker freerolls. Hvilket er svært at finde noget lignende hos andre online pokerrum på markedet i dag. Det er derfor ikke svært for os at anbefale at man starter med at spille online poker hos Party Poker. Hvor du både kan få lært pokerspillet noget bedre at kende, men også kan vinde masser af gratis og skattefrie pengepræmier mens du lærer.

100 % bonus på op til 3000 kroner

En anden stor fordel ved at oprette sig som kunde hos Party Poker er, at de tilbyder alle nye kunder en virkelig solid pokerbonus på 100 % op til kroner 3000. Denne bonus bliver aktiveret så snart du har tilmeldt dig som kunde, og foretager dit første indskud. I forbindelse med oprettelse af din konto skriver du blot RIDE500 under Party Poker kampagne feltet, så er du sikker på at du får det bedst mulige Party Poker bonus tilbud.

Det kan faktisk ikke være mere enkelt og simpelt, hvis bare du følger følgende trin.

  1. Download Party Poker softwaren gratis her
  2. Tilmeld dig til Party Poker
  3. Skriv RIDE500 som kampagnekode, og modtag automatisk 100 % op til 3000 DKK på dit første indskud.

Med andre ord kan du hente hele 3000 danske kroner skattefrit i bonus, ved at indbetale op til samme bel’b eller mere.