Vind din adgang til WSOP 2011 for EUR 10 med Betway Poker

Vind en stor WSOP pakke til en værdi af €7.500 med Betway Poker, for et indskud på kun €10. Grib chancen for at komme med til WSOP 2011 med Betway Poker for €10.

Behøver ikke at koste en formue

Det behøver nødvendigvis ikke at koste dig en formue for at komme med til WSOP, hvor de helt store pengepræmier venter forude. Hvor alle de største poker profiler hvert år mødes, og spiller om de mest eftertragtede pokertitler i verden. Og selvfølgelig de prestigefyldte WSOP armbånd som en hver pokerspiller, går og drømmer om at få lov til at bære.

Hos Betway Poker får du nu muligheden for at komme 10 dage til Las Vegas, og spille med i flere WSOP events med deres to forskellige WSOP pakker. Hver af pakkerne har en værdi af €7.500, men de er sat sammen på hver deres måde, så du kan vælge den pakke der passer lige præcis til dig og dine ønsker. Med andre ord kan du nærmest skræddersy din egen poker tur, og spille de events der passer dig bedst.

Den ene er en Vegas 2011 Triple Chance Saloon pakke, hvor du får betalt indskuddet til event #50 til en værdi af $5.000 plus rejse og opholds udgifter i 10 dage.

Den anden er en Vegas 2011 Wild West pakke, hvor du frit kan vælge mellem 2 ud af 4 forskellige WSOP events til en samlet værdi af $3.000 efter eget ønske. Her får du naturligvis også både rejse og opholdsudgifterne betalt af Betway Poker.

Læs mere om det hos Betway

Du kan læse meget mere om de 2 super fantastiske WSOP pakker fra Betway Poker, og hvad de ellers indeholder. Ved at logge dig ind på din Betway Poker konto, og se under kampagner.

For dem der ikke allerede har en Betway Poker konto, kan vi informere om at Betway Poker giver alle nye brugere en solid online pokerbonus på 200 % op til 5.000 kr. ved første indskud. Bonussen gælder for alle, og det er derfor ikke nødvendigt at bruge en bestemt Betway Poker bonuskode.

Få op til 5.000 kr. i skattefri Betway Poker bonus. Kom til WSOP her!