Velkomstbonus hos Bet24 Poker

Bet24 Poker har en lang række gode tilbud til nye spillere som er på udkig efter en god aftale på et skattefrit netværk.

$600 i poker bonus

Du kan som ny kunde hos Bet24 Poker få en 100 % sign-up bonus på op til $600. Denne store bonus er god til især aktive cash game spillere der kan cleare hele bonussen ved at optjene blot 6000 point. Hvis du ikke skulle få spillet hele din bonus fri kan du glæde dig over at for hver 100 point du optjener, vil $10 blive udbetalt til din konto.

For at give dig rigeligt med tid til at nyde de mange typer af poker hos Bet24 vil du have 60 dage til at spille din bonus fri. Når man tænker over det og det faktum at din bonus bliver spillet fri i portioner af $10 gør det Bet24 Poker bonussen til en af de bedste der findes. En anden stor fordel ved at spille hos Bet24 Poker er at både dine gevinster og dine bonusser er helt skattefrie. Du kan med andre ord se frem til masser af kolde kontanter der går langt udenom skattevæsnet.

Gratis medlem af loyalty programmet

For at give loyale spillere en god grund til at blive ved med at spille hos Bet24 Poker efter deres bonus er spillet fri har man mulighed for at blive en del af Bet24 VIP programmet. Dette VIP program er en slags indirekte rakeback aftale der kan give dig op til 40 % i rakeback. Med så høj en tilbagebetaling på ens rake er Bet24 Poker et godt valg selv for spillere som er meget aktive og derved kan opnå en høj belønning hver eneste måned.

Din velkomstbonus hos Bet24 Poker er på 100 % og på op til $600. For at få mest ud af bonussen skal du indbetale $600 eller mere, men så vil du til gengæld også være klar til at spille med en af de bedste skattefrie bonusser på markedet.

Læs mere om Bet24 Poker bonus