Unibet Poker

Her er et af Danmarks absolut fedeste online pokerrum, efter vores mening. Hvorfor? Fordi Unibet Poker har udviklet en verdensklasse pokerklient, og fordi Unibet Poker fokuserer mere på at please hobbyspillerne end den store pokerhaj. Alt det kan du læse mere om i denne anmeldelse af Unibet Poker, hvor du også får et lækkert tilbud at komme i gang på.

Unibet Poker giver alle nye spillere 100 kr. – helt gratis – bare for at oprette en konto. Derudover får du også en gratis €200 poker bonus – uden du skal sætte en krone ind på kontoen. Det er selvfølgelig nødvendigt med penge på kontoen, for at kunne spille bonussen fri, men i realiteten kan du komme i gang for dine 100 gratis kr. og aldrig behøve at sætte en krone ind.

Få 100 kr. gratis hos Unibet Poker

Kunne du tænke dig gratis penge at spille poker for? Så opret dig hos Unibet Poker, og få 100 kr. gratis, som du kan bruge til at teste den prisvindende poker software med.

De 100 kr. kan udelukkende bruges til No Limit Texas Hold’em cash games med blinds på €0.02/€0.04 (også kaldet NL4). Hvis du spiller godt, og tjener en masse penge med dine 100 kr. som du har fået gratis, kan du selvfølgelig beholde alle gevinsterne, når omsætningskravet er mødt. Og her er der tale om et forholdsvist let krav, for du skal såmænd bare “se 750 flops” på NL4. Med andre ord, kan du altså hæve pengene, når du har set et flop 750 gange.

€200 Unibet Poker Bonus

Alle spillere får automatisk en bonus på €200, når de opretter en konto. Det sker allerede fra dag 1, så du skal være klar til at gå i krig med at spille, hvis du vil spille bonussen fri.

Den udløses i små portioner á hhv. €1, €4, €15, €40 og til sidst €140, efterhånden som du når de forskellige bonus-levels.

Nedenunder kan du se en tabel over de fem forskellige bonus-levels:

Rake krævet pr. level Level Kontant belønning
€2 1 €1
€10 2 €4
€50 3 €15
€150 4 €40
€588 5 €140

Det er heldigvis nemt at følge med i din bonus-udvikling direkte i poker softwaren, så du altid kan se, hvornår den næste bunke bonus-penge er på vej til din konto.

Unibet Poker Software og netværk

Unibet Poker var i mange år en del af MicroGaming-netværket (nu kaldet MPN), men gik i 2014 i gang med at udvikle sin helt egen poker software. Det lykkedes med stor succes, og Unibet Poker har nu haft deres nye pokerklient på markedet længe. Den er hamrende populær hos de faste spillere, for grafikken er moderne og game playet spiller super fedt.

Hele klienten er langt mere interaktiv med spillerne end mange andre steder, for her får du ekstra missioner, du automatisk løser når du spiller poker. På den måde kan du følge din fremgang som pokerspiller, og det giver din personlige konto hos Unibet Poker er ekstra pift med disse missioner. Vi er store fans, og ville ønske flere pokerrum, gik samme vej som Unibet.

Er der ulemper hos Unibet? I og med Unibet Poker har sin helt egen software – og altså ikke er en del af et større pokernetværk – betyder det desværre også, at der er lidt færre spillere her end andre steder. Det skyldes, at du udelukkende spiller mod andre Unibet-spillere, og det begrænser antallet af spillere en smule. Heldigvis er Unibet en gigantisk bookmaker som har millioner af kunder på verdensplan, så der er stadigvæk masser af action i det moderne pokerrum.

Herunder kan du se screenshots fra Unibet Pokers prisvindende software:

Et proppet pokerbord i en turnering på Unibet Poker. Du kan vælge mellem masser af forskellige avatars, og generelt er der et hav af mulighed for at personliggøre designet på pokerbordet, når du spiller.

Lobbyen hos Unibet Poker er let at overskue, for her kan du nemlig ikke altid selv vælge, hvilket cash game bord du vil sidde på. I stedet vælger du blot taksten (f.eks. NL4) og Unibet Poker seater dig automatisk på et tilfældigt bord, hvor der er plads.

Mere om Unibet

Unibet er siden etableringen i 1997 blevet et af de foretrukne online gaming sider i norden. Dette gør sig også gældende for Unibet Poker, der altid har fokuseret sine kampagner på det Skandinaviske poker marked. Med oprettelsen af Unibet Danmark har mange danskere ligeledes taget Unibet Poker til sig og nyder godt af de mange kampagner for danske spillere på pokersiden.

Ønsker man live turneringspoker, er Unibet Poker også perfekt. De har igennem de seneste år kørt deres helt egen poker tour i form af Unibet Open, hvor flere live turneringer spilles rundt omkring i Europa. Unibet Open turneringerne har samtidig et moderat buy in, hvilket gør det muligt for langt de fleste at være med. Ydermere afholder Unibet Poker eksklusive kvalifikationsturneringer til hver eneste Unibet Open, og du kan vinde adgang for ganske få penge.

Herudover fik Unibet Danmark et bindende svar om skattefri poker gevinster og bonus for danske spillere fra Skat i Danmark inden de fik den officielle danske licens. Dette gør at gevinster vundet hos Unibet Poker fra den dag de fik det bindende svar, til den dag de fik dansk licens, har været skattefrie. Så har du vundet penge på Unibet Poker i den periode, kan du altså være sikker på, at dine gevinster har været skattefrie.

Alle gevinster er skattefrie hos Unibet

Med licens indenfor EU og Dansk spillelicens, er Unibet poker blandt de pokerrum som er leveringsdygtige i skattefri pokergevinster til danske spillere.

Udover skattefri Unibet Poker gevinster så er gevinster vundet på casinoet og sports betting også skattefri hos den store skandinaviske bookmaker. Der behøves ikke at oprettes en særskilt konto hvis man vil oddse lidt, idet pokerkontoen også kan bruges hos andre skattefrie spil hos Unibet.

Unibet Poker Support

Unibet Poker har egen hjemmeside og kundeservice på dansk, hvilket gør det nemt for danskere at navigere og kommunikere på Unibet Poker. Spillere kan kontakte Unibet Poker support via både telefon, e-mail og live chat på hjemmesiden.