Ugentlige garanterede turneringer hos William Hill Poker

Alle ugens dage finder du fede turneringer hos William Hill Poker med masser af store præmiepuljer. Hver mandag spilles der 2 enorme turneringer med henholdsvis $35.000 og $25.000 i præmiepulje.

En af de turneringer som er mest spændende er uden tvivl deres $30.000 garanterede onsdagsturnering. Det koster blot $30+$3 at være med. Turneringen giver dog mulighed for at foretage et Rebuy hvis du ellers måtte lade livet hurtigt i turneringen. Der er desuden mulighed for et add-on når den første time af turneringen er overstået således at du har mulighed for at have ekstra mange chips i beholdningen når det afgørende slag skal stå sin gang og finalebordsdeltagerne skal findes.

Søndagsturneringen

De fleste spillere er ganske klar over at søndag er lig med online poker. Derfor kan du hver søndag spille med om mere end en million kroner i den største ugentlige turnering hos William Hill Poker. Det koster den anseelige sum $200+$15 at være med. Derer dog masser af satellitturneringer som giver adgang til denne turnering og det kan på det kratigste anbefales at prøve at vinde et sæde billigt.

Bonus til nye spillere

Tag et smut forbi William Hill Poker og få fat i deres flotte €1400 sign-up bonus som gives til alle nye spillere, og tjek de mange store turneringer der kører alle ugens dage. Hold desuden øje med deres fænomenale promotions som bliver lanceret hver måned og giver dig mere poker for pengene!