Store fordele ved at blive VIP spiller hos Paradise Poker

Der har altid været gode fordele i at spille online poker hos Paradise Poker, og nu er der netop kommet endnu bedre grunde til at du skal vælge denne udbyder.

Deres fænomenale VIP program er nemlig blevet forbedret markant så man nu har masser af muligheder for hvordan man vil bytte ens optjente point til lækre ting.

Det er nu muligt både at veksle optjente FPP point til både kontanter samt lækre gaver i deres store nye online butik. Du har desuden mulighed for at købe dig direkte ind i særlige FPP turneringer for dine optjente point.

Du vælger selv

Hvordan du ønsker at bruge dine optjente point bestemmer du helt og aldeles selv så der er mulighed for at kombinere ens point med de mange spændende features som enten kan være kontante bonusser eller en af de mange flotte ting du kan købe i den store online butik. Valget er dit og så er der samtidig mulighed for at man kan nyde godt af de mange spændende turneringer som Paradise Poker hver dag er vært for.

Bad beat Jackpot

Lige nu har Paradise Poker også en overordentlig stor Bad Beat Jackpot. Mere end €450.000 er der til fordeling blandt de spillere som deltager i den gevinstgivende hånd. Dette medfører at taberen af hånden bliver omkring 500.000 rigere mens der er 250.000 til vinderen af hånden og det samme beløb til fordeling blandt spillere som er med i Bad Beat Jackpot Hånden.

Stort udvalg

Boss media netværket som Paradise Poker holder til på, giver dig mulighed for at prøve kræfter med et af deres mange populære cash games, Sit N Go eller MTT turneringer. I deres udvalgte Multi Table turneringer finder du præmier for mere end €100.000 hver eneste dag, så ligegyldigt hvor højt du spiller har du en glimrende mulighed for at finde en turnering der passer netop til dig.

Gigantisk bonus til nye kunder

Har du endnu ikke lavet en konto hos Paradise Poker kan dette gøres med det samme, og så vil du blive budt velkommen med en 200 % sign-up bonus på op til hele €1000. Indskyd mindst €20 og få din skattefrie poker bonus med det samme.

Opret din konto nu og få skattefri bonus!