Stor kampagne hos Betfair Poker

Betfair Poker er klar med endnu en kampagne de næste par måneder, hvor man spiller med om enorme pengepræmier i store promotion kaldet Natural Born Grinders.

Kun for Betfair spillere

Natural Born Grinders kampagnen er eksklusivt for kunder hos Betfair Poker, og derfor har den også en langt højere værdi for dig som kunde, end hvis alle spillere på OnGame netværket kunne deltage. Ordet Grinders i titlen refererer selvfølgeligt til, at der skal optjenes så mange point som muligt i perioder. I alt skal der gennem de næste 8 sommeruger udbtales $60.000 til spillere.

Du kan hele tiden holde øje med din placering i de store races via leaderboards. Dagligt opdateres stillingen for hvem der ligger i front i denne promotion.

Betfair Poker har desuden en lang række andre spændende kampagner i de kommende måneder, så der er god grund til at spille Poker hos verdens største sports betting exchange. Med store rake races, valgfrie sign-up bonusser og et lækkert VIP program kan Betfair Poker varmt anbefales for spillere på alle niveauer og takster.

Grinder kampagnen fortsætter frem til den 29. juli og giver rig mulighed for at bruge sommeren på at tjene en masse ekstra penge bare ved at spille online poker. Dette tilbud henvender sig udelukkende til Cash game spillere, men hvis du er mere til Sit N Go turneringer kan du spille med om $5000 hver uge i den store Skill & Go promotion som Betfair Poker også har for øjeblikket.

Opret dig nu

Opret dig hos Betfair Poker i dag og få op til $2.500 i sign-up bonus samt adgang til masser af fede point races der kan give dig større præmier for dit spil skulle du ende på en af de præmiegivende placeringer.

Lav din konto hos Betfair Poker