Spil Team Poker hos 888 Poker

Der er netop kommet endnu flere grunde til at spille hos 888 Poker. Et nyt koncept kaldet Teams Poker giver dig muligheden for at sammensætte et hold og dyste mod andre nationer og vinde masser af kolde kontanter.

Masser af turneringer

Frem til 31. juli kan du spille med i en af de mange turneringer der har et indskud på mellem $0.25-$1 og en garanteret præmiepulje. For at give alle deltagere noget ekstra at spille for udlover 888 Poker mindst $2.500 i ekstra præmier til de bedste spillere under denne enestående kampagne.

Med de særdeles lave indskud, fine garanterede præmiepuljer og ekstra penge at spille om er dette et godt tilbud til alle danske pokerspillere. Der er ingen restriktioner på hvem der kan være med, og du kan derfor være sikker på at der bliver masser af modstandere at slå ud i hver eneste turnering.

$8 gratis

888 Poker giver dig desuden stadig mulighed for at få $8 helt gratis at spille for når du opretter en konto. Intet indskud er nødvendigt, og alt hvad du skal gøre er at hente softwaren, oprette en konto og registrere dine oplysninger. Herefter vil $8 blive sat ind på din konto som du favorabelt kan bruge til at spille med i disse mange turneringer de næste par uger.

Du registrerer dig til de forskellige turneringer i softwaren som normalt, og de mange penge venter blot på at blive vundet så sørg for du ikke misser denne chance for at vinde stort for meget få penge i indskud.

Husk desuden at 888 Poker tilbyder en 100 % sign-up bonus på op til $400 når du indskyder penge for første gang. Du vil med dit første indskud også blive inviteret med til en lang række freerolls hvor du også har en god chance for at øge din bankroll uden omkostninger.

Tags: