Spil med i Deepstack poker turnering hos Bet24 Poker

Spil med i Bet24 Poker Deepstack TurneringPoker er et interessant og sjovt spil. Desværre har mange af de øvrige konkurrerende udbydere af poker misforstået konceptet om, at der skal være plads til at spille poker. Det har Bet24 Poker valgt at sætte en stopper for med deres fremragende ugentlige Deepstack turnering.

Hver onsdag

Hver onsdag kan du hos Bet24 Poker spille med i deres fremragende Deepstack turnering, hvor alle spillere vil få hele 5.000 chips at spille med. Hvert niveau varer hele 20 minutter, og dermed giver denne fantastiske turnering mulighed for masser af spil, uden at man hurtigt må risikere alle sine chips hurtigt. Turneringen har et indskud på blot $5+$0.50 og garanterer minimum $250 i præmiepulje. Dermed kan du vise alle de øvrige spillere hos Bet24 Poker, at du er kongen af poker og tage del i den store garanterede præmiepulje.

Med det lave indskud på blot $5+$0.50 kan du spille masser af poker uden at skulle investere en formue af penge, hvilket gør turneringen ekstra lukrativ for specielt begyndere. Den gode struktur giver således god mulighed for at træne disciplin og tålmodighed, og mere avanceret spil end normalt. Det kan varmt anbefales at kigge forbi Bet24 Poker hver onsdag og spille med i denne fremragende turnering, der uden tvivl vil kunne forbedre dine turnerings evner som nybegynder.

Mange spændende turneringer

Bet24 Poker har udover deres Deepstack turnering et væld af spændende turneringer og cash games på alle niveauer døgnet rundt. Pokerrummet holder til på det store OnGame netværk, der i mange år har været kendt for deres store udvalg af spil og generelt lave niveau af modstandere. Nye spillere kan desuden gratis blive en del af det store VIP program og få helt op til 40 % i cashback hver måned hos Bet24.

Opret dig som kunde hos Bet24 Poker i dag og få op til $600 i sign-up bonus og spil med i de mange spændende turneringer hver dag hos Bet24 og bliv en del af det store VIP program kvit og frit.

Opret en Bet24 Poker konto!