Spil med i Autumn Million og vind din andel af USD 1000000

Alle har chance for at kvalificere sig til Autumn Million hos Party Poker. Det koster kun $ 1 at spille med i online kvalifikationsturneringerne hos Party Poker.

Hvis du kunne tænke dig at spille med i en gigantisk online pokerturnering, hvor du kan vinde en andel af svimlende $1.000.000 for bare $1. Så er det bare med at spidse ører, og finde ud af hvordan du kan kvalificere dig til den store Autumn Million pokerturnering hos Party Poker.

Frem til og med d.4. november hvor Autumn Million bliver afholdt, kan du kvalificere dig og sikre dig din adgangsbillet til Autumn Million for bare $1.

Der bliver afholdt en masse daglige online satellitter til Autumn Million hos Party Poker. Så du har rigtig mange muligheder for at sikre dig en af de mange pladser, og det behøver som sagt ikke at koste dig en formue.

Du kan se den komplette oversigt over de mange daglige online satellitter hos Party Poker, ved at logge dig ind og gå til oversigten med kampagner. Her kan du se hele satellitprogrammet, og hvordan du nemmest vil kunne spille dig til et sæde i Autumn Million.

For dem der endnu ikke er kunde hos Party Poker, kan vi komme med den glædelige nyhed, at Party Pokergiver helt op til 3.000 kroner i skattefri velkomstbonus i forbindelse med den første indbetaling.

Hvis du eksempelvis skriver PNPARTY, når du skal oplyse en Party Poker bonuskode, så vil du straks være kvalificeret til, at få matchet første indbetaling med 100 % op til 3.000 kroner.

Så snart du har lavet din første indbetaling, så vil du få tilsidesat din bonus på en særlig bonuskonto hos Party Poker. Herfra vil dine bonuspenge blive overført til din spillekonto, i takt med at du får indfriet bonuskravene som Party Poker stiller.

Det er yderst rimelige bonuskrav der bliver stillet, og selv den mest uerfarne pokerspiller har en fair chance for at leve op til dem. Heldigvis er bonuskravene lavet sådan, at man kun får udbetalt den del af bonussen som man har fortjent. Så man kan være helt sikker på, at du ikke vil blive snydt på nogen måder.

Opret en gratis Party Poker konto gratis i dag, og download softwaren med det samme. Bagefter kan du gøre krav på op til 3.000 kroner i bonus.