Skattefri poker bonus hos Party Poker

Der er uhyre mange grunde til at man bør kigge nærmere på Party Poker. Her finder man nemlig et par rigtig gode tilbud kombineret med den blødeste modstand inden for online poker. Tager man disse ting i betragtning og dertil tilføjer skattefrihed samt høj sikkerhed har man efterhånden fundet de rette elementer der bør være til stede ved den udbyder man vælger at være kunde hos. Den vel nok bedste grund til at du skal starte med at spille hos Party Poker er den nye poker bonus som gives til alle der opretter en konto og indbetaler penge.

Op til 3000 kroner i bonus

Ved at besøge Party Poker og oprette en konto med koden RIDE500 vil man kunne få en 100 % bonus på op til 3000 kroner. Størrelsen på din bonus afhænger af hvor mange penge du indsætter, og derfor er det nødvendigt at indsætte 3000 kroner hvis man vil have det fulde bonusbeløb tilføjet til ens konto. Lige så snart dit indskud er foretaget vil du via softwaren kunne følge med i hvor langt du er i din proces med at få spillet din bonus fri, og som altid udbetales den i portioner af 10.

Masser af fisk

Party Poker er både kendt for deres generøse tilbud, men så sandelig også for deres store antal dårlige spillere. Fisk som de nærmere betegnet kaldes inden for pokerverden er enhver erfaren spillers drøm, og der er rigeligt af dem hos denne udbyder.

Snyd derfor ikke dig selv for at prøve kræfter med Party Poker hvor du er sikret værdi allerede fra din første spillede hånd, og køb lækre bonusser for dine optjent point. Her kan du nemlig få op til 50 % i effektiv rakeback hvilket gør dette VIP program umådeligt indbringende at benytte sig af.