Skattefri Bonus DK

Skattefri Bonus – Din guide til skattefri poker bonus online

Skattefri Bonus er din leverandør af skattefri poker bonus og er Danmarks førende guide til skattefri poker for danske spillere. Her finder du altid de største skattefri poker bonusser og de bedste tips om skattefri poker for danske pokerspillere.

Man finder i dag utallige poker tilbud online, og mange har svært ved at overskue, hvor de skal oprette en poker konto. Det er her Skattefri Bonus hjælper dig, da du hurtigt og nemt finder frem til de bedste online pokerrum og poker spil på nettet. Vores fokus er samtidig udelukkende på det danske poker marked, hvorfor vi altid har bedste skattefri poker tilbud for danskere. Dette giver dig masser af fordele og gør dig i stand til at koncentrere dig om poker, mens vi ordner arbejdet for dig og finder de rigtige online pokersider.

Bedste Skattefri Poker Bonus

På Skattefri Bonus har vi altid sørget for at skabe et tæt forhold til vores partnere, hvilket gør os i stand til at tilbyde aftaler på alle de bedste skattefri pokersider. Dette bevirker ydermere, at vi altid kan tilbyde de bedste skattefrie poker bonusser, der garanterer dig maksimum bonus på alle vores pokersider.

Pokerrum Download Poker Bonus Anmeldelse
Classic Poker Classic Poker
€1000
Anmeldelse
Party Poker Party Poker
3000 kroner
Anmeldelse
Unibet Poker Unibet Poker
 
1000 kroner
Anmeldelse
Bet24 Poker Bet24 Poker
$600
Anmeldelse

 

Vores team forhandler konstant nye skattefri poker bonus hjem, og vi sørger altid for, at vores brugere har de nyeste skattefri poker bonus tilbud til rådighed hele tiden. Alle spillere, der opretter en konto igennem et af vores anbefalede online pokerrum, vil herudover altid modtage samtlige ekstra rewards på pokersiden og ofte blive inviteret til eksklusive gratis pokerturneringer hos vores pokersider.

Alle vores online pokersider opfylder de højeste kvalitetskrav og bliver løbende evalueret med både stikprøver og personlig kontakt til pokersiden. Vi evaluerer desuden alle vores pokersider på baggrund af erfaringer fra vores brugere, hvilket sikrer du altid finder toppen af online pokersider på Skattefri Bonus, og at ingen anmærkninger findes mod pokersiden i nyere tid.

Om Skattefri Bonus

Skattefri Bonus arbejder konstant på at finde de bedste skattefri poker aftaler til danske pokerspillere. Dette gøres medblik på, at give danske spillere optimale betingelser, når de ønsker at spille poker online.

Vi har med objektive anmeldelser af skattefri pokersider gjort det nemt og hurtigt at få overblik over alle de bedste skattefri pokerrum og poker bonus på nettet, mens de enkelte anmeldelser indeholder fyldig information om de enkelte pokersider og fokuserer specifikt på danske poker interesser.

Om en pokerside er skattefri, er vigtigt at være opmærksom på, da skattefri poker betyder ekstra penge i din lomme. Vi har derfor specifikt fokuseret på skattefri poker bonus aftaler, hvor alle dine gevinster og bonus kan hæves uden problemer med skat. Dette garanterer dig løbende de bedste aftaler på skattefrie pokerrum, hvor alle dine gevinster med sikkerhed er undtaget fra beskatning.

Pr 1 januar 2012 blev det danske spillemarked liberaliseret, og det betyder at sider med licens i Danmark er 100% skattefrie, og at dine bonusser ydermere også er 100% skattefrie. En af de sider som i dag er blevet skattefrie efter den nye lovgivning er PokerStars.dk. Du kan altså nu med god samvittighed spille Online Poker på PokerStars.dk, og ydermere få skattefrie bonusser.

Vi gør i øvrigt opmærksom på, at alle vores partnere er udvalgt efter strikse kvalitetskrav og ikke har anmærkninger fra brugere eller andre indenfor branchen. Alle partnere, der ikke opfylder vores krav eller samarbejder på tilfredsstillende vis, vil blive fjernet fra denne side. Online poker vil altid være en tillidssag mellem bruger og pokerside, hvorfor vi har undersøgt alle samarbejdspartnere til bunds og kan garanterer sikkerheden og en gyldig spillelicens på vores pokersider.

Skattefri Bonus er en fuldstændig uafhængig webside og er ikke associeret med nogen online pokersider. Vores eneste og fornemste opgave er, at give spillere i Danmark de bedst tænkelige vilkår i udvælgelsen af pokersider.