Sikker og skattefri poker hos Party Poker

Siden 1997 har Party Poker været den førende udbyder af forskellige typer af online gambling. Med en særdeles populær poker klient har spillere fra hele Europa gennem mange år strømmet til, og med de mange spændende tilbud som Party Poker lancerer fra tid til anden vælger endnu flere at spille netop her. De fleste danske pokerspillere har også prøvet den spændende oplevelse som findes hos Party Poker. Gennem de sidste par år er fordelene blevet endnu større, og hver eneste måned bliver der lanceret nye og spændende kampagner som alle spillere kan deltage i helt gratis.

Forbedret VIP program

For nylig valgte Party Poker igen at forbedre mulighederne for deres loyale spillere, og derfor er deres fantastiske VIP program blevet opgraderet. Nu kan dygtige kunder få helt op til 50 % i indirekte Party Poker rakeback. Det er svært at finde lignende tilbud hos øvrige udbydere, og det kan varmt anbefales at tage et kig på det nye og forbedrede VIP program. Desuden er de mange spændende promotions hos Party Poker særdeles populære, og hverken bonusser, kampagner eller andre øvrige præmier vil have effekt på din rakeback hos Party Poker. Det gør det særdeles attraktivt for meget aktive spillere da de derigennem kan opnå en meget høj belønning for deres spil.

Som en ekstra fordel for danske pokerspillere er gevinster hos Party Poker skattefri. Det gør at alle dine præmier er fritaget fra beskatning og du derfor ikke skal dele ud af dine gevinster.

Med mere end 14 års erfaring i gaming, er Party Poker din garanti for sikker og skattefri online poker. Har du endnu ikke fået lavet en konto på deres fremragede site kan du med fordel gøre det nu og modtage en sign-up bonus på op til tre tusinde kroner.

Benyt koden RIDE500 ved registrering af din Party Poker konto og så vil dit indskud blive matchet 100 % på op til 3000 DKK! Lav Party konto her!