SCOOP banker på døren: Se det omfattende SCOOP program her!

scoop_top

Hos PokerStars er det igen tid til verdens største og bedste årlige turneringsfestival, Spring Championship of Online Poker (SCOOP). I 2016-udgaven af forårs-serien er der fyrre millioner dollars i garanterede præmiepuljer, og sikkert og vist er det, at der kommer endnu flere penge i potten, for hvert år har spillerne nemlig sprængt garantierne i stumper og stykker.

Interessen for SCOOP er enorm hos online pokerspillere, som ser frem til næste års serie, så snart det sidste riverkort i serien er delt. I år løber SCOOP-festen af stablen fra d. 8.-22. maj, og hver dag kan du spille med i en stor eller lille håndfuld events delt ud over tre forskellige prisklasser.

Med Low, Medium og High buyins på samtlige turneringer i SCOOP-serien, er der noget for enhver pengepung. Satelitter er selvfølgelig i luften allerede nu, så der er rigeligt med chancer for at vinde et billigt sæde til en af de store turneringer. De billigste satellitter koster så lidt som $0.11, og du kan også bruge dine StarsCoins på at købe dig ind i satellitter.

På sidstedagen – d. 22. maj – afvikles de tre Main Events, hvor det billigste koster $100. I alt er der 55 SCOOP-events i årets serie, som alle er at finde i tre forskellige prisklasser. Det vil sige 165 SCOOP-turneringer med tilhørende leaderboards og hele pivtøjet.

Er du en af de få som endnu ikke har en PokerStars konto, er det altså nu, du skal ind og oprette en. SCOOP er en online pokerfest, man ikke bør gå glip af, hvis man elsker pokerturneringer.

Spil SCOOP hos PokerStars.dk >>

 

Se SCOOP programmet anno 2016

Er du blevet nysgerrig omkring SCOOP programmet for 2016-serien, kan du se Low-udgaven herunder. Low er altså de SCOOP-turneringer med de billigste buy-ins, men det er værd at huske på, at alle turneringerne på listen herunder, også er at finde i en Medium- og High-udgave. Her vil der typisk være færre spillere med, i takt med at buyins vokser og dermed gør turneringerne mere elitære.

Se SCOOP 2016 programmet her (Low-versionen):

scoop_l_program_1

scoop_l_program_2

scoop_l_program_3