Registrer dig hos Bet365 Poker og modtag USD 500 bonus

Hvis du ikke synes at du får nok ud af dit spil ved din nuværende udbyder er der masser af gode muligheder for at få en lukrativ aftale hos Bet365 Poker. Gennem mange år har Bet365 Poker været det oplagte valg for pokerspillere på hele kloden, og de mange attraktive tilbud har gjort sitet til et af de mest besøgte i hele Europa.

Bonus til alle nye spillere

OPDATERING: BONUS ER NU USD 1000. Som ny spiller hos Bet365 Poker vil man nemlig få en 200 % sign-up bonus på op til $1000. Den store bonus er særdeles gnidningsfri at frispille, og allerede fra første hånd på de ægte penge borde vil du optjene point og spille din bonus fri.

Når din nye konto hos Bet365 Poker er oprettet vil du automatisk få tildelt din bonus. For her 1.200 Merit point du optjener, vil $10 blive udbetalt direkte til din konto. Det gør det meget nemt for spillere på alle takster at spille den lækre bonus fri. Foruden den store bonus vil du også blive budt med til en hyggelig €100 freeroll turnering for nye kunder. Ved at lave et indskud på $500 hos Bet365 Poker eller mere vil man få det fulde udbytte af den store bonus og være godt klædt på til de mange sene aftener ved den virtuelle filt.

VIP program

Bonusser og freeroll turneringer er dog ikke det eneste der danner rammerne om Bet365 Poker. Loyale spillere skal nemlig have det særdeles godt, og derfor vil alle spillere fra første hånd blive en del af det store VIP program hos Bet365 Poker der kan give dig ufatteligt meget tilbage hver måned for dit spil. Du kan både få kolde kontanter, store bonusser og adgang til unikke VIP turneringer som spiller hos Bet365 Poker.

Ved at oprette en konto vil din bonus automatisk blive tildelt, så se at få oprettet dig hos Bet365 Poker og oplev Europas bedste pokerside i dag!

Opret Bet365 konto her!