PokerStars inviterer alle kvinder til USD 7000 turnering

Hver søndag kan alle kvindelige pokerspillere hos PokerStars, deltage i en stor eksklusiv online pokerturnering. Deltag i en stor $7.000 garanteret turnering.

Søndag står i pokerens tegn

Når det endelig bliver søndag, og de fleste mennesker ærgrer sig over at weekenden er ved at være ovre. Så er det at pokerspillerne verden over, glæder sig til at skulle spille med i ugens største og mest attraktive online pokerturneringer. Det er nemlig her alle online pokerrum med respekt for sig selv, åbner dørene op for de velkendte søndagsturneringer. Søndagsturneringerne er som regel de online pokerturneringer, hvor man kan finde de største garanterede præmiepuljer, og hvor der er de største online pokerpræmier på spil. Derfor er det naturligvis noget som langt de fleste pokerspillere ser frem til, søndag efter søndag.

Hos PokerStars er der naturligvis også ekstra store præmiepuljer på spil, i blandt andet deres store Sunday Million og deres Sunday Warmup turneringer. Disse turneringer er åbne for alle der har lyst til at deltage, og har et indskud på $215 med en garanteret præmiepulje på henholdsvis $1.000.000 og $500.000.

Udover førnævnte søndagsturneringer, så har de faktisk også en helt anden turnering som er værd at kigge på. Det er deres specielle Women’s Sunday turnering, som ifølge navnet kun er tilegnet det kvindelige køn hos PokerStars. Det vil sige at det kun er muligt for alle kvindelige kunder hos PokerStars, at deltage i denne unikke online pokerturnering.  Women’s Sunday bliver spillet hver eneste søndag hos PokerStars kl.20.30 dansk tid, og har et indskud på $55 med en garanteret præmiepulje på $7.000.

Kun $2.20 i indskud

Faktisk kan du som kvinde komme til at spille denne super fede online turnering, for beskedne $2.20 hvis du kvalificerer dig gennem den ugentlige kvalifikations turnering der kører hver lørdag kl.19.00 dansk tid.

Som ekstra lir vil der også være mulighed for at vinde hele $50 i bounty, hvis det lykkes dig at smide en af de kvindelige Team PokerStars medlemmer ud af turneringen.  Det kan enten være Vanessa Rousso, Vanessa Selbst eller Liv Boeree der deltager, og det er ligegyldigt hvem af dem du fratager de sidste chips, så er der altså $50 ekstra på din konto.

Alt i alt er dette en virkelig fed turnering, som alle kvindelige kunder hos PokerStars bør deltage i. Der er virkelig stor værdi i at spille disse turneringer. Hent en massiv PokerStars pokerbonus på 100 % op til $600 og læs mere om PokerStars.