Party Poker Promotion – Card Rush XL i oktober

Party Poker spillere kan godt begynde at se frem til starten på den nye omgang Card Rush XL fra fredag den 1. oktober. Card Rush kampagnen på Party Poker er altid utrolig populær, ikke mindst fordi den giver spillerne mulighed for at vinde garanterede præmier.

Større end nogensinde

Card Rush XL er denne gang større end nogensinde før med i alt 1.800.000 præmie kort, der skal gives væk indtil søndag den 31. oktober. Hvis alle 1.800.000 kort er vundet før udgangen af oktober, så vil Card Rush XL dog slutte før, hvorfor poker spillere bør blive involveret så tidligt som muligt, for at sikre at de får deres rimelige andel af præmierne.

Hvert Card Rush XL kort garanterer ejeren en præmie. Dette kan være Party Poker point, kontanter, adgang til en af flere specielle freeroll turneringer eller Card Rush XL leaderboard point. Så få dine hænder på så mange Card Rush XL kort som muligt, da præmier er rigtig gode.

Den gode nyhed er samtidig at Card Rush XL kort nemt optjenes på Party Poker og du modtager kort ved at indsamle point. Saml 15 point, og du vil modtage et kort. Så jo flere point du indsamler, jo flere kort du kan få.

Der er en øvre grænse på 50 kort, der kan tjenes på en bestemt dag, men når man betænker, at denne kampagne køre i 31 dage, mener vi, at der er mere end nok muligheder for spillere for spændende præmier. For at give dig den bedst mulige start, giver Party Poker tilmed dig mulighed for at få dit første Card Rush XL kort for bare 5 point i stedet for 15.

Gældende grænse

Fordi Card Rush XL ikke giver dig mulighed for at tjene mere end 50 Card Rush XL kort per dag (hvilket svarer til 750 point), så vil du ikke modtage kort efter denne grænse. I stedet bliver du nødt til at vente til den følgende dag for at starte akkumuleringen igen. Men hvis du tjener mindre end 750 point på en given dag, vil eventuelle ubrugte point overføres til den følgende dag, så du ikke glip af noget.

Hvad angår indsamling af point, gøres dette ved at spille online poker spil på sædvanlige måde, hvorfor du bare skal fokusere på at spille poker (og forhåbentlig vinde en masse penge, mens du gør det).

Besøg Party Poker for at læse de fuldstændige regler for Card Rush XL og sørg for, at du tager fuld fordel af muligheden i oktober. Nye spillere kan desuden modtage optil $500 i skattefri bonus – Læs vores Party Poker anmeldelse og se hvordan.

SuperSignupBonus