Op til EUR 700 i skattefri pokerbonus hos William Hill Poker

Download gratis William Hill Poker software idag. Foretag dit første indskud, William Hill Poker matcher dit indskud med 100 % op til €700 gratis og skattefrit.

Et af de mest populære sites

William Hill Poker er et af de mest populære og fortrukne online pokerrum på det europæiske marked. De har været i branchen siden 2004, og har stor erfaring i at drive online pokerrum, hvor deres kunder får den bedste og mest professionelle behandling.

De hører til på det store Ipoker netværk, der er kendt for at have et stort udvalg af især pokerturneringer med lave indskud, og store garanterede præmiepuljer. Det er et rigtig godt sted at starte som nybegynder, især fordi der altid er et kæmpe udvalg af online pokerturneringer, med lavere indskud.

Modstanden hos pokerspillerne hos William Hill Poker, er bestemt heller ikke det bedste du kan finde på markedet. Der er som sagt rigtig mange nybegyndere der starter med at spille online poker hos William Hill Poker, hvilket kun gør det ekstra attraktivt for både de øvede og nybegynderne.

En anden fordel ved at starte med at spille hos William Hill Poker er, at de giver en super solid og skattefri online pokerbonus til alle nye kunder. Når du først har hentet deres gratis pokersoftware, og har registreret dig som kunde hos dem. Kan du med det samme gøre krav på en massiv indbetalingsbonus på 100 % op til €700, på din første indbetaling.

Følg følgende trin

  1. Gå til William Hill Poker her, og download pokersoftwaren.
  2. Registrer dig som kunde.
  3. lav en indbetaling på op til €700 eller mere.

Straks du har gjort dette, vil du i forbindelse med dit første indskud, få indsat et tilsvarende beløb på op til €700 på en særlig bonuskonto. Herfra vil dine bonuspenge blive udbetalt i små rater, i takt med at du lever op til bonuskravene.

Du har i alt 30 dage fra din første indbetaling, til at spille hele eller dele af din bonus fri. Du får udbetalt €5 pr. 350 loyalty point du optjener, når du spiller poker for ægte penge.

Læs mere om William Hill Poker