NordicBet Poker

NordicBet Poker har en virkelig lækker poker software, som er illustreret herover, med et screenshot af et poker bord hos NordicBet.

Som ny spiller hos NordicBet Poker får du valget mellem fem forskellige skattefrie poker bonusser, hvor den største bonus lyder på hele €1000. Det er samtidig en af de største poker bonusser i Danmark, og værd at gå efter, hvis man spiller meget poker.

Hos NordicBet optjener du også VIP Points mens du spiller, og disse kan veksler til en værdi af 30% skattefri rakeback, når du er på det øverst trin af loyalitetsprogrammet. Læs mere om NordicBet Poker bonus og loyalitetsprogram herunder eller hos NordicBet.dk.

NordicBet Poker: Op til €1000 Bonus

Når du opretter din pokerkonto hos NordicBet, skal du blot downloade softwaren på hjemmesiden, og derefter logge ind og oprette dit pokeralias. Dit pokeralias er det navn, du har ved pokerbordene hos NordicBet Poker.

Herefter er det tid til at vælge din poker bonus, og her er der fem forskellige bonuskoder, du kan vælge imellem.

Den mindste poker bonus er på €25, og den kræver ikke meget at spille fri. Kun €125 rake skal der til, og det betyder, at mange vil spille den fri på kun få dage.

Den største bonus er på €1000, og her skal der hele €5000 rake til at spille hele bonussen fri. Bemærk at bonusserne udbetales på én gang, nemlig når hele bonuskravet er indfriet, og derfor skal du være sikker på, at du kan nå at spille hele bonussen fri.

Du aktiverer din valgte bonus ved at gå til “tilgængelige bonusser” i højre hjørne af NordicBets hjemmeside, hvor du har overblik over hele din konto. Du har 30 dage fra registrering af konto til at vælge din bonus. Herefter har du 60 dage til at spille den fri.

Se de fem poker bonuskoder hos NordicBet Poker:

nordicbet_poker_bonuskoder

NordicBet Poker Loyalitetsprogram

Når du spiller meget poker hos NordicBet, kan du drage stor fordel af loyalitetsprogrammet, som du kan se i skemaet herunder.

Du optjener 10 loyalitetspoint pr. $1 du betaler i rake/gebyrer, når du spiller poker for rigtige penge., så allerede ved $50 rake på en kalendermåned vil du være på Guld-niveau i loyalitetsprogrammet.

Det kræver blot $300 rake pr. måned at blive Diamant VIP, hvor du kan veksle dine point til kontanter til en værdi af 30% cashback.

NordicBet Pokers loyalitetsprogram:

nordicbet_loyalitetsprogram

NordicBet Poker har dansk licens

NordicBet Poker har altid haft høj opmærksomhed på at yde god kundeservice og sørget for at alle deres kunder er tilfredse. Faktisk er deres kundeservice i flere afstemninger blevet kåret til en af branchens bedste og hurtigste. De er desuden et af de online pokerrum, der kan prale med at de overfor danskerne kan tilbyde skattefrit pokerspil. Du kan spille og vinde uden at skulle betale SKAT af hverken dine eventuelle pengepræmier, eller dine NordicBet Poker bonusser.

Det skyldes at NordicBet Poker har dansk licens, og alle dine gevinster er derfor allerede beskattet, når du vinder dem.

Vi kan uden tøven skrive under på, at poker delen på NordicBet siden de kom på markedet altid har været et af de mest oplagte valg af online pokerside. Specielt for de danske pokerspillere, da NordicBet Poker altid har kørt mange poker kampagner rettet specifikt med dansk poker.

Derfor mener vi at de er særdeles anbefalelsesværdige. De byder året rundt store promotions, hvor du kan vinde blandt andet billetter til f.eks. sportsarrangementer over hele verden. Grundet deres store engagement og interesse i sportens verden, hvor de ofte ses som sponsorer for forskellige sportsgrene.

NordicBet Poker Spiludbud

Når du første gang logger ind på NordicBet Poker, vil du hurtigt opdage at de har et stort udbud af forskellige pokerspil med alt fra laveste stakes til de store pokerspil. 24/7 er det muligt at opstøve et bord, der er perfekt til netop dine interesser. De byder selvfølgelig også på mange forskellige turneringer med gode garanterede præmier og endnu bedre er at alle dine eventuelle pengepræmier hos NordicBet Poker vil være 100% skattefrie.

Der er rig mulighed for at spille alle de normale former af poker, såsom Holdem Poker, Omaha Poker varianterne og 7 Card Stud varianterne. NordicBet Poker byder samtidig på andre pokerspil, som 5 Card Stud eller Razz, hvis du skulle få lyst til en anden og mindre kendt pokervariant.

Døgnet rundt afholdes der pokerturneringer online, og kunderne kan hver dag frit prøve kræfter med en række lækre Multitable og SNG poker turneringer. Den store trafik på NordicBet Poker betyder desuden, at du finder rigeligt med aktivitet, og at du hurtigt kan finde en pokerturnering, der møder dine krav. Hver Søndag afholdes den største pokerturnering på NordicBet Poker, hvilken har €100.000 garanteret i præmie. Her vil der være mulighed for at hente en fantastisk skattefri €20.000 førstepræmie.

NordicBet Poker er også kendt for at afholde nogle af markedets største og mest værdifulde rake races, hvor du kan vinde enorme skattefrie summer blot ved at spille alle dine yndlingsspil og samtidig vinde ekstra skattefrie pengepræmier fra deres rake races.

NordicBet Poker Software og Netværk

NordicBet Poker hører hjemme på det populære poker netværk Micro Gaming. Samarbejdet med NordicBet Poker og MicroGaming sikrer at bordene aldrig er tomme, og der er en sand overflod af forskellige pokerspil i pokerlobbyen.

NordicBet Poker vil den dag i dag til stadighed formentlig blive ved med at vokse sig større og større, og derfor kan du være ret sikker på, at du som kunde kun får endnu flere og større fordele ved at blive kunde hos dem.

Poker Softwaren, som de benytter sig af, er lavet af MicroGaming. Den er virkelig kendt for at være en funktionel software, som er nem at bruge. Den tilbyder f.eks. pokerspil uden download, da du kan rent faktisk spille fra en browser. Dette er kompatibel med både almindelig PC og MAC.

Se NordicBet Pokers lobby her:

nordicbet_poker_lobby

NordicBet Poker Support

Hvis du får behov for hjælp eller har spørgsmål dem, kan du skrive til deres professionelle kundesupport. Deres support kan kontaktes via e-mail, telefon eller Live Chat.