Modtag op til USD 2000 med Betsafe Poker bonusprogrammet

Man får den bedst mulige start med sin pokerkarriere ved, at oprette sig som kunde hos Betsafe Poker. Hent op til $2000 med Betsafe Poker bonuskode DIAMOND.

Det er vigtigt at man kender til det store Betsafe Poker bonusprogram, inden man vælger at oprette sig som kunde hos dem. Det er nemlig ikke helt uvæsentligt at du vælger den rette bonus når du laver dit første indskud hos denne pokerside som i 2012 kommer til at blive landskendt som hovedsponsor for superligaen i fodbold.

6 bonusser at vælge mellem

Du skal vælge hvilket af de 6 forskellige bonustilbud du ønsker at tage imod når du sætter penge ind første gang. Hver af de 6 forskellige bonuspakker, indeholder nemlig hver deres krav og betingelser for udbetaling af bonuspengene og derfor er det selvfølgeligt vigtig, man får sat sig ordentligt ind i vilkårene inden man beslutter sig for hvilken der bør vælges.

Den letteste metode at finde ud af hvilken pokerbonus som der skal vælges er ved at læse mere her på skattefribonus.dk. For langt de fleste spillere bør der vælges en bonus på $25, $50 eller $200 i og med at denne poker bonus skal frispilles helt og fuldt før udbetaling finder sted.

Gode promotions og super kundeservice

Pokersiden har et hav af promotions hver eneste måned og er klart anbefalelsesværdig pga. dette og den ekstremt gode kundeservice som de har. Der er garanti for besvarelse af mails indenfor 15 minutter og derudover er al support selvfølgelig på dansk.

Betsafe satser med sikkerhed på at blive en faktor indenfor online spil i 2012 og tilbyder udover online poker at kunder kan benytte deres sports betting og casino tilbud også,

Få Betsafe Poker bonus. Klik her!