Kvalificer dig til USD 5000 freeroll gratis hos Betsafe Poker

Betsafe Poker har altid sat en ære i at præsentere de bedste kampagner eksklusivt for deres egne spillere. Endnu engang er de på banen med en lækker promotion hvor du nemt og hurtigt kan opbygge en bankroll. Du har nemlig mulighed for at vinde adgang til en stor $5000 garanteret turnering og det er helt og aldeles gratis. Det eneste du skal gøre er at vinde et sæde i en af de daglige kvalifikationsturneringer, og så kunne du spille med i den store finale den 29. september hvor turneringen finder sted.

Nemt at kvalificere sig

Der er flere måder at komme med til den store turnering på. En af dem er at spille med i de daglige satellitturneringer hvor maksimalt 100 spillere kan registrere sig. De 3 bedste spillere i hver turnering avancerer til finalen, og det er som sagt helt gratis at være med. Disse kvalifikationsturneringer kører dagen lang 12.30, 14.30, 16.30, 18.30 og endeligt 20.30. Der er derfor masser af muligheder for at komme gratis med til turneringen, og hvis du gerne vil bruge et par ører på at kvalificere dig er der også gode muligheder.

Cent turneringer

For en pris på $0.05-$0.20 kan du spille med i særlige Sit N Go turneringer hvor op til 8 sæder er garanteret. Du har op til 40 % chance for at kvalificere dig til turneringen gennem disse, og med de meget lave indskud skulle man mene at langt de fleste spillere har råd til at være med, men hvis det ikke er tilfældet kan du med fordel spille med i de gratis turneringer som kører dagen lang.

Kvalificer dig allerede nu til den store $5000 garanterede turnering hos Betsafe Poker og få samtidig en valgfri sign-up bonus på op til $2000 og spil skattefri poker.