Jannick Wrang er iblandt de sidste 4 ved EPT Campione

Lige nu sidder en dansk pokerspiller og er ved at lave sit livs største resultat i Italien.

Jannick Wrang er nemlig iblandt de sidste 4 spillere ved European Poker Tour Campione, og efter alt at dømme kommer det til at blive en dansk sejr.

I skrivende stund sidder Jannick Wrang nemlig med klart flest chips, og han er allerede nu sikret en præmie på €157.000.

Vinderen af EPT Campione 2012 vil få en check på €640.000 samt det smukke trofæ, og mon ikke at Jannick Wrang efter bedste evne prøver at realisere den drøm.

Damerne sejrede

En af de helt store grunde til at Jannick Wrang lige nu sidder med klart flest chips, er en nøglehånd hvor danskeren ender all-in med to damer før flopppet.

Modstanderen som er Mario Naget, har Es-Dame, og derfor skal Jannick bare undgå et es på de kommende fem kort.

Heldigvis udebliver det dræbende es, og dermed gik Wrang fra at have en middelmådig stack, til at besidde bordets absolut største.

Alt tyder derfor på at vinderen af EPT Campione bliver den unge danske cashgame ekspert, så det er særdeles spændende at følge med i.

Følg finalebordet nu

Som ved enhver anden EPT Event, er der også lige nu mulighed for at følge slagets kamp via live-stream.

Man kan derfor følge med i vejen til en forhåbentlig sejr for Jannick Wrang, og med en garanteret præmie på €157.000, bliver det i hvert fald ikke til en kedelig tur hjem til Danmark.

Der kan dog kun krydses fingre for at københavneren kan gå hele vejen, for det vil nemlig give ham et pænt millionbeløb til bankbogen.

Kunne du tænke dig at følge med i Jannick Wrangs vej til vinder af EPT Campione, så klik på linket herunder og se med gratis.

Følg finalebordet her