Indkasser op til USD 600 i skattefri velkomstbonus fra PokerStars

PokerStars giver alle deres nye kunder, hele 3 chancer for at indkassere op til i alt $600 i skattefri velkomstbonus. Gør krav på din PokerStars bonus i dag.

Det er ikke hver dag, at man får tilbuddet om at få op til $600 i velkomstbonus. Og så er det oven i købet 100 % skattefrit, og det kræver kun at man sætter penge ind på sin PokerStars konto.

Fra den første dag du laver dit første indskud til din nye PokerStars konto. Der har du hele 90 dage til, at lave i alt 3 indbetalinger til din konto. Og stadigvæk være kvalificeret til at modtage op til $600 i skattefri velkomstbonus fordelt på dine 3 første indbetalinger.

Du bestemmer selv, om du vil lavet indskud på $600 den første gang du laver et indskud. Og dermed få hele bonussen på en gang. Eller du vil fordele bonussen udover de første 3 indbetalinger.

Selve bonussen bliver ikke udbetalt direkte til din spillekonto hos PokerStars. Den bliver i første omgang, sat direkte ind på en lukket bonuskonto hos PokerStars. Herfra vil din bonus blive udbetalt til dig, i rater af $10 af gangen. Det sker for hver gang du har optjent bare 170 VPS hos PokerStars.

Når du har lavet dit indskud, har du i alt 6 måneder til at optjene tilstrækkeligt med VPS for at få udbetalt hele din skattefrie PokerStars bonus.

Det er vigtigt, at du oplyser en PokerStars henvisningskode, når du skal lave dine indbetalinger, for at sikre dig at du får den mest optimale bonus. Du kan eksempelvis skrive PSP7824, når du skal indtaste PokerStars kampagne koden, og dermed være sikker på at du får den størst mulige velkomstbonus.

Opret en gratis PokerStars konto med det samme, og gør dig klar til at spille online poker hos det største online pokerrum i branchen.