Hvorfor man skal oprette sig hos Bet365 Poker

Efter at det blev en realitet at spillemarkedet ville blive liberaliseret, betød det også at op til flere udbydere valgte at trække stikket ud for danske kunder. Reglerne blev nemlig sådan at enhver pokerside der ønskede at være til stede i Danmark pr. 1. januar 2012 skulle have en licens fra spillemyndigheden. Det er både en dyr og kompliceret proces at gennemføre, og derfor har et utal af sider der holdte til på verdens anden største pokernetværk, nu pakket deres forretning sammen. Tilbage står dog et af de bedste navne inden for online poker, og det er bet365.

Eneste udbyder på verdens anden største pokernetværk med dansk licens

Bet365 Poker er lige nu den eneste side på verdens anden største pokernetværk der har en dansk licens til at udbyde poker. Savner du derfor den gode action, de mange fisk samt de fremragende turneringer, er bet365 Poker valget. Verdens anden største pokernetværk er nemlig et overset et af sin slags, og det er lidt en skam. Der findes nemlig masser af dårlige spillere her, og hvis man har lyst til at blive forkælet, er det muligt at opnå kontante belønninger såfremt man vælger Bet365 Poker.

Sørg for at du får oprettet en konto hos Bet365 Poker, så du stadig har chancen for at nyde godt af det verdens anden største pokernetværk, som selvfølgelig er blandt de førende på markedet.

Tilmeld dig her