Hold Alletiders Pokerjul i selskab med Danske Spil

Juleaften rykker hastigt tættere på i kalenderen, og hvorfor ikke slå ventetiden ihjel med Alletiders Pokerjul hos Danske Spil Poker? Her får du chancen for at vinde en gratis præmie hver aften, helt frem til juleaften.

Alt du skal gøre er, at logge ind på din pokerkonto hos Danske Spil, og “skrabe” dit daglige lod på kampagnesiden. Hver dag uddeles der 200 præmier, som varierer mellem bonusser (både med og uden krav om indskud) samt $1 og $3 Hero-billetter.

Hver gang du trækker en nitte i trækningen om de daglige præmier, får du et lod til en stor trækning d. 25. december, hvor fem heldige vindere vinder et Supergavekort til en værdi af 2000 kr. For hver dag du spiller med og ikke vinder, får du altså et ekstra lod i den store trækning dagen efter juleaften.

Herunder kan du se de daglige præmier, som du kan være heldig at vinde én af, når du logger ind i pokerklienten og skraber dit daglige lod.

Hold alletiders jul hos Danske Spil ->

 

Præmier i Alletiders Pokerjul

  1. 200 kr. indskudsbonus. Indbetal 50-200 kr. og få en tilsvarende pokerbonus. Bonussen udbetales i 10 rater ved at optjene bonuspoint.*
  2. 200 kr. pokerbonus uden indskud. Udbetales i 10 rater ved at optjene bonuspoint.*
  3. 50 kr. pokerbonus uden indskud. Udbetales i 4 rater ved at optjene bonuspoint.*
  4. 3$ Hero billet. Tilmeld dig en 3$ Hero turnering og benyt din billet.
  5. 1$ Hero billet. Tilmeld dig en 1$ Hero turnering og benyt din billet.

* Pokerbonusser skal aktiveres inden den 31.12.2016

 

Log ind i pokerklienten og finder Alletiders Pokerjul under kampagner. Herefter er det bare om at følge instruktionerne på skærmen, og krydse fingre for at du vinder en af de fede daglige, gratis præmier.