Flere store udbydere vil tilbyde hurtig poker

Full Tilt Poker var de første i verden der opfandt en speciel form for poker ved navn ”Rush Poker”. Denne type af poker gik ud på at man ville få tildelt en ny hånd så snart man smed den man sad med, og man blev derfor også flyttet til et nyt bord.

Der gik dog ikke længe før at flere af de øvrige udbydere også gerne ville være med på vognen, men det er først nu at man kan sætte en dato på hvornår den specielle type af poker vil blive tilgængelig på det europæiske marked.

Store navne er med

Firmaet Relax Gaming har siden at Full Tilt Poker lancerede Rush Poker, kæmpet for at kunne tilbyde et lignende produkt til øvrige udbydere af online poker.

Nu tyder alt på at de sidste detaljer er ved at være på plads, og således vil både Betsson Poker, Unibet og iGame tage den særlige variant af poker til sig.

Konceptet er altså præcist det samme som vi så fra Rush Poker, men om det giver spillerne den samme oplevelse er endnu uvist.

Premieren på Fast Poker hos de omtalte udbydere, vil efter al sandsynlighed ske sidst i marts måned.

Kan øge trafikken markant

Da Full Tilt Poker i tidernes morgen slog dørene op for Rush Poker, var der tusindvis af spillere som døgnet rundt sad og nød den intense action.

Det kan derfor være dette tiltag som kommer til at bidrage med flere kunder hos alle de pågældende udbydere, og det ville i al sin sandhed være en tiltrængt en af slagsen.

Næsten alle pokersider har nemlig oplevet et markant fald i kunder i løbet af 2011 og 2012, så mon ikke at de 3 firmaer håber på at dette kan være med til at gøre online poker lige så populært som det engang var.