Få 8$ gratis hos 888Poker som ny kunde

888_8_dollars_gratis2

888 koncernen er for alvor tilbage i Danmark. Efter den liberaliseret spillelov trådte i kraft 1 januar 2012, røg 888 koncernen ud i mørket på det danske marked, men i 2015 vendte den populære spiludbyder tilbage, og det med pomp og pragt, på alle parametre.

De lancerede sig med tre forskellige sites, 888Sports, 888Casino og 888Poker, dog alle med den fællesnævner, at man kun skal benytte en spillekonto til at administrere de tre sites. I den artikel vil vi kigge nærmere på 888Poker.

Få $8 gratis hos 888Poker nu >>

 

Spil på 888Poker for rigtige penge uden indskud

888Poker lover alle sine nye kunder en rigtig fornuftig registreringsbonus på 8$ blot for at oprette sig som kunde hos 888Poker, det vil altså sige at man ikke skal indbetale nogen penge for at komme igang med at spille poker om rigtige penge på verdens næststørste pokersite.

Kravene er simple for at fingrene i de 8$; Som består af 6 turneringsbilletter á 5 x1$ og 1 x3$ billetter.

Først skal du oprette dig som kunde hos 888Poker, dernæst skal du via den velkomstmail du modtager fra 888 gør krav på din registreringsbonus, dette skal du gøre senest 14 dage efter du har modtaget velkomstmailen, ellers frafalder tilbudet.

Når du så har modtaget dine skes turneringsbilletter har du maksimalt 90 dage til at få brugt dine turneringsbilletter, når de 90 dage er udløbet, bliver bonussen fjernet fra din konto. Skulle du vinde nogle penge for dine turneringsbilletter kan du bruge disse penge med det samme i 888s univers.

 

Fremragende poker univers

888Poker er verdens næststørste pokersite, og det har naturligt nogle fordele, for dig som pokerspiller, når du benytter 888Poker. Med den størrelse 888poker efterhånden har opnået, giver det sitet rigt mulighed for at tilbyde en masse promotions, som ikke kun henvender sig til en målgruppe, men rammer alle lige fra hobbyspilleren og op til dem som spiller regulært på sitet.

Derudover kan 888poker også præsentere dig for en af de absolut bedste softwares, inden for online poker. Pokerklienten er let overskuelig, og det er let at finde den type poker du ønsker at spille. Eneste minus er at Pokerklienten kun kan benyttes på windows computere lige pt. dvs hvis du som Mac-bruger ønsker at spille hos 888Poker, må du benytte deres fede app, som du kan hente til dine appledevices via appstore eller googleplay gratis.

 

888Poker Velkomstbonus

888Poker har en af de højeste indbetalingsbonusser på nettet. Du kan få op til hele 3000 kr i velkomstbonus, når du laver din første indbetaling på sitet. Men det gælder altså kun ved din første indbetaling.

Bonussen inkludere derudover også adgang til en “first depositers challenge” hvor der er en garanteret præmiepulje på 100.000$.

Du får adgang til syv “500$ first depositers freerolls” og sidst men ikke mindst får du også adgang til turneringen “1000$ Depositers Freeroll”.

Alle turneringer er KUN for spillere der er nyoprettet, hvilket også betyder at du som spiller slipper for alle de rutineret spillere og felterne slet ikke er så store som de plejer at være i freerolls.

Få din bonus hos 888Poker nu >>

 

888-poker-white-580x330

Tags: