European Poker Tour Sæson 12: Se det spændende EPT 12 program

Snart begynder EPT sæsonen, med et brag af en åbningsstart i Barcelona. Sidste år havde EPT massiv succes, og kunne fremvise flotte deltagertal hos flere af de forskellige destinationer.

EPT Barcelona blev sidste år den største EPT nogensinde – den rekord får de ikke lov til at beholde. Læs med her, når vi løfter sløret for det fulde EPT Sæson 12 program.

 

Barcelona åbner ballet

Sæsonens første EPT-program udfolder sig i Barcelona fra den 18.-30. august. Barcelona er den eneste by, der kan prale med at have været på EPT-programmet i alle sæsoner, og er altså blevet en favorit hos poker-spillere verden over.

For fjerde år i træk, samarbejder EPT med Estrellas Poker Tour – i 2014 var der hele 2560 spillere der tilmeldte sig Estrellas Main Event, som koster 1100€. Det er til dags dato det største live-felt i en freezeout turnering i Pokerstars’ historie.

Andre Lettau vandt EPT Main Event sidste år til en førstepræmie på 794.058€ – omkring 6 mio. kroner.

 

Malta igen på programmet

EPT lægger, for andet år i træk, også vejen forbi Malta. I år bliver Malta endda ny rekordholder for flest events – hele 76 events er der på programmet, og man når dermed over Barcelonas 71 events. Her vil man, igen, indgå partnerskab med IPT – Italien Poker Tour, som har et Main Event til 1100€. Herlighederne foregår i St. Julians, som er kendt for at være Maltas fest-område nummer et. Turneringerne kører fra den 20.-31. oktober.

Sidste år vandt Jean Montury Main Event, og kunne se 687.400€, eller lidt over 5 mio. kroner, ryge ind på hans bankkonto.

 

Vinter-stemning i smukke Prag

EPT’s 12. sæson inkluderer selvfølgelig også Prag. Det kommer til at foregå fra d. 5.-16. december, på Hilton Hotel. Her samarbejder man med Eureka Poker Tour, som har et 1100€ Main Event på programmet. Udover det er der bl.a. også en Super High Roller på programmet til 50.000€.

Sidst år vandt Stephen Graner Main Event til en værdi af 969.000€ – godt og vel 7.3 mio. kroner.

 

Sol og palmer i januar – tag til Bahamas og PCA

PCA foregår i januar 2016 på Bahamas. Her er der rig mulighed for at slippe væk fra vinter, sne og kulde, og komme hen til sol, palmer og fantastiske strande. Udover det er der selvfølgelig et kæmpe poker-program på menuen.

Her er der bl.a. et 10.000$ Main Event på programmet, som altså er dyrere end de ’normale’ 5.300€ Main Events. Sidste gang PCA blev afholdt vandt Kevin Schulz, som kunne stikke 1.491.580$ i lommen, eller lige over 10 mio. kroner med dagens kurs.

 

Dublin er næstsidste stop på programmet

Næstsidste stop i Sæson 12 er Dublin i Irland. Pokerspillet foregår på The Royal Dublin Society. Det ligger i hjertet af Ballsbridge, og er kendt for at have været vært for store navne som Bruce Springsteen, Michael Jackson og U2.

EPT har, i Dublin, et samarbejde med UKIPT, som har et Main Event til 1100€ på programmet. EPT Dublin vil bl.a. byde på en 25.000€ High Roller, og en 10.000€ Single Day High Roller.

 

Sæsonens afslutningsbrag er selvfølgelig i Monaco

Grand Final bliver i år fra den 25. april til den 6. maj, og er en af Europas fineste og største poker-begivenheder. Her samarbejder man med France Poker Series, som har et Main Event til 1100€. Dette EPT-stop byder bl.a. på en 100.000€ High Roller. Sidste år vandt Adrian Mateos det 10.600€ dyre Main Event til en værdi af 1.082.000€ – 8.1 mio. kroner.