Endnu vildere bonus hos William Hill Poker

William Hill Poker har netop forbedret deres fornemme sign-up bonus.

Fra €450 til €700

Førhen kunne man maksimalt få €450 i bonus, men det er nu blevet forbedret så nye spillere kan få op til €700. Sign-up bonussen hos William Hill Poker har altid været en af de mest populære blandt danske pokerspillere. Kravene er særdeles rimelige, og det fremragende produkt som kendetegner William Hill Poker gør det ideelt for spillere at begynde at spille hos denne udbyder. Med endnu flere penge at hente er der altså kommet endnu flere gode grunde til at spille hos William Hill.

Som de fleste andre bonus tilbud er dette en 100 % sign-up bonus. Det betyder at det første indskud du laver vil blive matchet i din bonus på op til €700. Derfor vil et indskud på €500 give en bonus på €500 og så videre. Da man kan få det maksimale beløb på €700 ved at indsætte €700 er det noget som varmt anbefales da denne bonus stadigvæk er en af de bedste du kan finde nogen som helst steder.

Det er særdeles nemt at spille ens bonus hos William Hill Poker fri. For hver eneste cent du ligger i rake ved at spille med i Cash games, SNG og MTT turneringer vil du modtage WH point som bestemmer hvor hurtigt din bonus bliver udbetalt. Du kan derfor bare læne dig tilbage, begynde at spille og se bonus pengene ryge automatisk ind på din konto.

Et generelt problem for spillere som gerne vil spille store bonusser fri er at det ofte kan være svært at finde nok modspillere på den pågældende side. Dette er dog ikke tilfældet hos William Hill Poker, da de har deres poker sektion på iPoker netværket som er et af de mest travle i hele Europa.

Få op til €700 i bonus hos William Hill Poker og nyd den store skattefrie poker bonus.

Download William Hill Poker