Der er nu flere fordele ved Ladbrokes Poker

Det har ved gud taget lidt tid, men nu ser det endelig ud til at Ladbrokes Poker er ved at være klar til at etablere sig på det danske marked for online poker.

Den britiske udbyder har nemlig for nyligt åbnet op for flere spændende tilbud, og for nye spillere er der også ekstra god værdi at hente.

Ladbrokes Poker har nemlig lavet en helt ny velkomstbonus som nu giver kunder mulighed for at spille op til 12.500 kroner fri.

Derudover vil der også være ekstra god grund til at få spillet hos Ladbrokes Poker i april måned.

€30.000 Nordic Rake Race

April måned byder på et helt nyt rake race hos Ladbrokes Poker, og det er endda kun de nordiske lande som kan deltage.

Det betyder at man kun vil skulle konkurrere imod spillere fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Der er €30.000 i kontante præmier, og derudover vil Ladbrokes Poker også forære 30 iPad 3 tablets væk til de spillere der raker mest på hver en given dag i april måned.

Har du derfor ikke tidligere haft en konto hos Ladbrokes Poker, er det på høje tid at få tilmeldt sig.

Kom til The Irish Open 2012

Der er også godt nyt for dem som gerne vil forsøge sig på at komme med til en af årets mest interessante live turneringer.

Ladbrokes Poker tilbyder nemlig kvalifikation til The Irish Open 2012 lige nu, så der kan være god ide i at kigge nærmere på de mange satellitturneringer som finder sted online.

Husk også at du som kunde hos Ladbrokes Poker vil kunne kombinere alle deres øvrige tilbud med fordelene i VIP Programmet kaldet Players Club.

Dette giver incitament for uhørt høje belønninger, så opret dig nu og få op til 12.500 kroner i poker bonus.

Opret dig hos Ladbrokes Poker