Bliv en bedre pokerspiller hos Poker Uni

Det kan tage mange år at blive en rutineret pokerspiller, og hvis man ikke forstår at bruge de rette elementer for at forbedre ens spil, kan det blive en bekostelig affære. Heldigvis var der for mange år siden en gruppe seriøse og vindende pokerspillere der fandt på en glimrende ide. De ville dele ud af deres viden til ligesindede danske spillere, og det har medført at Pokeruniversitetet i dag er en realitet. Ved at få dig et abonnement her får du nemlig adgang til knap 600 videoer som selvfølgelig alle er lavet på dansk.

Pris

At være et aktivt medlem af Pokeruniversitetet koster 89,- om måneden. Prisen hører uden tvivl til i den lave ende af skalaen, og når man samtidig ligger vægt på at alle er lavet på dansk er det kun med til at øge ens oplevelse til det bedre. Ved at blive ved med at have et abonnement hos Poker Uni vil man altid have adgang til de nyeste videoer som også ofte bliver lavet af sidens brugere. Der er nemlig flere eksempler på at diverse coaches gennemgår kundernes spil, og det kan være en særdeles lærerig affære.

Bliv bedre til flere varianter

Som udgangspunkt er det bedst at holde sig til enkelt variant inden for poker, og det skyldes at man vil blive mere trænet jo flere hænder man spiller. Er man dog kørt træt i sin nuværende variant er der også gode ting at hente ved at blive kunde hos Pokeruniversitetet. De har nemlig også videoer der omhandler Sit & Go, Pot Limit Omaha 6-max, PLO HU, Fixed Limit Hold’Em og meget andet.

Vil du derfor gerne blive en bedre pokerspiller og ikke ønsker at ofre tusindvis af kroner på engelske bøger og andet makværk der har minimal værdi bør du oprette dig hos Poker Uni allerede i dag.