Betfair Poker

Betfair Poker er et af de firmaer som tilbyder skattefri poker, hvilket betyder at alle pokergevinster, bonus udbetalinger og andre loyalitetsbetalinger skal der ikke svares SKAT af i Danmark. Betfair er skattefrie idet de har licens i Danmark hos Spillemyndigheden, og alle pokerrum med en sådan gaming licens kan tilbyde danskerne skattefrie poker gevinster.

Alle andre gevinster vundet hos Betfair er også skattefri indkomst, og det er rart at have i baghovedet, for din pokerkonto giver også adgang til skattefri sports betting og skattefri casino spil hos Betfair.

Betfair Poker tilbyder Danmarks største poker bonus netop nu, hvor du får 200% op til $2000 poker bonus på din første indbetaling. Et helt suverænt tilbud, som ingen andre pokerrum i øjeblikket kan matche.

Betfair Poker Bonus: 200% op til $2000

Alle nye spillere hos Betfair Poker kan få den den største pokerbonus på det danske marked i dag. Du får nemlig hele $2000 i bonus, hvis du indsætter $1000 ved første indbetaling, men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Indbetaler du f.eks. $100 får du $200 i bonus. Så simpelt er det.

Du kan ligeså godt tage så stor en bonus som du har mulighed for, for denne bonus udbetales i små rater á €10, for hver gang du samler 1250 statuspoints sammen ved at spille poker hos Betfair. Når du ikke hele bonussen før tidsfristen på 60 dage er forbi, beholder du naturligvis de bonuspenge du allerede har spillet fri.

Udnyt derfor bonussen til det maksimale, og lav så stort et indskud, som du har råd til. Husk du jo altid kan hæve pengene igen, når du har spillet bonussen fri.

Læs mere om Betfair Poker bonus hos BonusRiders, hvor man har specialiseret sig i danske poker bonusser.

Betfair Poker software og netværk

Betfair Poker er en del af verdens anden største pokernetværk, som også huser f.eks. Bet365 Poker. Rigtigt mange af de pokerrum, som er på verdens anden største pokernetværk, er bookmakere, som ikke har nok pokerkunder til at køre et selvstændigt pokernetværk, og derfor går sammen med andre bookmakere på ét samlet netværk.

Verdens anden største pokernetværk har altid været kendt for en solid poker software, som ikke har udviklet sig synderligt meget gennem årene, men som leverer et stabilt produkt. Det er også lækkert, at der er så mange bookmakere på netværket, for de sender mange sportsbettere forbi pokerbordene, som er med til at gøre spillene lidt blødere, end hvis spillerpuljen udelukkende bestod af hardcore pokerhajer.

I Betfair Pokers software, kan du super let finde vej rundt til alle de forskellige pokerspil som Betfair udbyder, og i cashieren er der fuldt overblik over poker bonus-fremgang og VIP-niveau.

betfair_poker_lobby

Betfair Pokers lobby giver dig det fulde overblik.

betfair_poker_bord_uden_sidegames

Pokerbordene er “easy on the eye”, som man siger, og her på redaktionen er vi godt tilfredse med game play i klienten, hvilket må være det vigtigste.

Det er nemt at multitable hos Betfair Poker, hvor du kan skjule alverdens overflødige grafik og sørge for bordene bliver mere behageligt at se på, når du multitabler. Masser af indstillinger gør det muligt for dig at tilpasse bordet til dit behov, meeeen der efterlades dog nogle indstillinger at ønske. Alt i alt en godkendt software, som dog ikke helt kan måle sig med markedets allerbedste.

Betfair Poker turneringer og cash games

Hos Betfair Poker er der altid masser af action at finde, især indenfor de mest populære pokerspil, såsom No Limit Texas Holdem og Pot Limit Omaha. Her kører bordene konstant og der er altid sikkerhed for at finde et par gode poker spil døgnet rundt. Det er dog især hovedsageligt deres Sit and Go og Multi Table Turneringer(MTT) der er at foretrække, hvor der ofte er fyldt op med friske sportsbettere der som sagt ikke ligefrem hører til blandt de bedste pokerspillere der findes. Er du derfor til Sit and Go eller til Multi table turneringer, kan Betfair Poker stærkt anbefales. Du finder som sagt ikke ret mange blødere felter andre steder på online poker markedet i dag.

Betfair Poker har konstant et enormt udbud af online pokerturneringer, og især online turneringer med garanteret pengepræmier i puljen. Deres helt store poker turneringer kører ligesom hos alle andre pokersites om søndagen, men hos Betfair finder du fede turneringer hver dag i ugen. Alt i alt er udvalget af MTT og Sit and Go turneringer virkelig stort hos Betfair Poker, og der er altid en turnering der passer til en hver pengepung og smag.

Om Betfair Poker og Betting

Betfair står bag det utroligt innovative og nytænkende sports betting exchange, hvor man ser millioner af sport bets blive placeret dagligt brugerne imellem. Det er helt klart en fordel for pokerspilleren hos Betfair Poker, at der er så mange sportsbettere i kundedatabasen. Dette fordi mange af disse sportbettere ofte er at finde ved den grønne online filt, og de har ikke ligefrem ry for at være blandt de mest kompetente pokerspillere. Derfor kan man som pokerspiller forvente en forholdsvis ringe modstand ved bordene hos Betfair Poker. Hvilket er en klar årsag til at Betfair Poker hører til de mest populære online pokerrum hos de danske pokerspillere.

Betfair Poker er sponsor for World Series Of Poker Europe, i daglig tale kaldet WSOPE. Grundet deres sponsering af denne store og prestige fyldte live event, kører Betfair Poker naturligvis en helt masse satellitter til samtlige af disse events. Desuden kan du stort set altid finde satellitter til resten af de store live pokerturneringer der spilles rundt om i verden. Her iblandt satellitter til Aussie Millions, Irish Open, WSOP og naturligvis deres helt egen turneringsserie Betfair Poker live.

Kundeservice

Betfair Poker kan døgnet rundt træffes via e-mail, telefon og livechat.