Bet24 Poker afholder USD 200000 turnering

Bet24 Poker inviterer hver søndag danske pokerspillere med til ugens absolut største højdepunkt. Det store højdepunkt er den spændende No Limit Texas Hold’Em turnering kaldet ChampionChip. Denne turnering sikrer mindst $200.000 at spille om, og indskuddet lyder på blot $190+$10. Tusindvis af spillere vælger hver uge at spille med i dette brag af en turnering der også er skattefri. Alle dine gevinster hos Bet24 Poker er skattefrie, og med mindst en million kroner i præmiepuljen er der for alvor noget at spille for.

Freezeout format

Turneringen spilles som en Freezeout turnering og hver spiller vil starte med hele 2.500 i chips. Hvert niveau varer 20 minutter, og siden indsatserne starter på 10/20 er der mulighed for at spille masser af poker uden at man skal risikere at ryge ud af turneringen hurtigt. Det hele starter 18.00 dansk tid hver søndag, og det er en god mulighed for at få realiseret ens drømme når de store udbetalinger vil finde sted hos Bet24 Poker.

$200.000 vil være garanteret i ChampionChip turneringen hver eneste søndag, og det er altså mere end en million danske kroner. Man kan desuden nemt kvalificere sig til turneringen gennem de mange spændende satellitturneringer som kører døgnet rundt. Netop denne turnering har til rygte for at tiltrække masser af dårlige spillere, og blandt de professionelle bliver netop denne turnering udpeget som en af de med højest værdi hvis man kombinerer den store garanterede præmiepulje med det øvrige felt af modstandere.

Deltag nu!

Spil med i denne herlige turnering hver eneste søndag hos Bet24 Poker og køb dig direkte ind for $190+$10. Du kan desuden få op til $600 i sign-up bonus som ny spiller hos Bet24 Poker, så der er absolut mange gode grunde til at man besøger netop denne udbyder.

Kom med til ChampionChip turneringen hver søndag og vind din andel af $200.000!

Spil ChampionChip her!