58 turneringer i WSOP 2011

Det er efterhånden ved at blive forår, og inden længe vil poker fans fra hele verden valfarte til Las Vegas i USA hvor den årlige udgave af World Series of Poker finder sted. Det er i år med et rekord stort antal turneringer, og intet mindre end 58 af slagsen vil blive afholdt under den kommende udgave af WSOP.

Masser af PLO events

Det er dog ikke kun de velkendte No Limit Texas Hold’Em turneringer der vil finde sted. Populariteten er steget omkring spillet Pot Limit Omaha, hvilket har fået arrangørerne til at lave flere turneringer i den poker variant hvor Danmark har stærke traditioner.

Endvidere bliver der også afholdt en lang række forskellige Mixed Games turneringer i løbet af de næsten 2 måneder hvor WSOP udfolder sig. WSOP spilles selvfølgeligt også i 2011 på Rio Hotel og Casino i Las Vegas Nevada USA.

En af de mere spændende events når man kigger på Pot Limit Omaha delen er uden tvivl event 35 som er en $5.000 turnering som spilles i 6-handed formatet som er velkendt fra de store online PLO spil som ofte kører hos Full Tilt Poker.

Der er dog også lidt godter til dem der foretrækker at spille mand mod mand, og det vil ske når den store Event 2 Heads Up NL Hold’Em Championship løber af stablen. For at spille med i denne turnering skal den helt store pengepung findes frem. Indskuddet er nemlig på hele $25.000, og der er plads til maksimalt 256 spillere i den store heads up turnering.

Main Event er den største

Den mest spændende og vel nok også afventede turnering, er uden tvivl Main Event som løber af stablen den 7. juli. Turneringen er kendt for at være den mest prestigefyldte turnering i hele verden, og det er her at alle de store profiler, de glade amatører og de mindre kendte spillere vil slå slaget i verdens største turnering.

Den første turnering på programmet er den tidligere omtalte Heads Up Event som begynder den 31. maj 2011.

Velkommen til WSOP 2011